YAM - Yet Another Mailer (#2) - Topic List

General Support

Discuss about installation and using YAM

  ID Subject Author Replies Last Reply New Replies
 unsolved
Compose Message problem (#49)
by lechl - 11/10/05 01:51:51 (10 years ago)
 solved
Too many line feeds (#51)
by DoctorMorbius_FP - 21/06/05 17:52:49 (10 years ago)
 solved
Multiple recipients "bug" (#56)
by koan - 07/01/05 19:20:40 (10 years ago)
 unsolved
Following URLs (#57)
by OldAmigan - 18/02/05 16:01:13 (10 years ago)
 solved
Saved messages (#58)
by DoctorMorbius_FP - 05/02/05 19:12:06 (10 years ago)
 solved
Efficiently saving attachments (#85)
by koan - 05/06/05 21:52:25 (10 years ago)
 solved
Display/Save Message Parts From Inline Reader (#90)
by BlackFire - 05/02/05 01:19:35 (10 years ago)
 unsolved
YAM 2.8 doesn't use signatures! (#99)
by hypex - 13/01/13 15:50:02 (2 years ago)
 unsolved
YAM2.8 - how to set the email from header (#102)
by DrB - 25/02/13 00:13:26 (2 years ago)
 unsolved
I can't figure out how to add a remote filter! :-? (#103)
by hypex - 03/03/13 15:47:41 (2 years ago)
 unsolved
Problems with Mail-Followup and Mail-Reply-To: (#104)
by broadblues - 30/04/13 19:16:18 (2 years ago)
 unsolved
Subject and date not shown in transfer window (#8)
by Reth - 25/06/11 22:49:38 (4 years ago)
 unsolved
pine mbox importing (#17)
by my_pc_is_amiga - 28/07/09 08:12:50 (6 years ago)
 solved
Configuration for folder list and unread mail (#32)
by koan - 06/04/08 15:56:04 (7 years ago)
 solved
YAM 2.5 display function not working. (#35)
by DL - 17/01/08 02:21:47 (7 years ago)
 unsolved
Genesis user setting and Yam (#40)
by weiseb - 31/03/07 11:32:00 (8 years ago)
 solved
Bad RCPT command response (#50)
by Allan - 08/03/05 16:57:35 (10 years ago)
 solved
Invisible character (#52)
by DoctorMorbius_FP - 04/06/05 20:44:30 (10 years ago)
 solved
Exiting or restarting YAM… (#55)
by Ferry - 19/11/04 13:12:33 (10 years ago)
 solved
YAM becoming slower.… (#76)
by diegocr - 29/12/06 10:09:43 (8 years ago)
 solved
Nightly build (2.9dev) and folders (#107)
by AmigaPhil - 28/08/13 21:34:40 (20 months ago)
 unsolved
Installing 2.6 problem (#12)
by JosDuchIt - 24/02/10 16:36:06 (5 years ago)
 solved
Yam Nightly build quits immediatly (#41)
by navgir - 27/03/07 15:39:17 (8 years ago)
 solved
Word files trashed (#43)
by DoctorMorbius_FP - 11/05/06 20:16:38 (9 years ago)
 solved
Invisible message (#44)
by DoctorMorbius_FP - 28/04/06 08:26:56 (9 years ago)
 solved
Attachments with long filenames (#60)
by DoctorMorbius_FP - 13/01/05 21:34:23 (10 years ago)
 solved
wordwrap on typing/before sending? (#64)
by Sprocki - 26/12/04 13:08:19 (10 years ago)
 solved
YAM and AmiSSL (#67)
by Jesus - 27/11/04 13:42:29 (10 years ago)
 unsolved
YAM 2.5 Installation on MorphOS 2.1 (#88)
by sol-invictus - 15/09/08 21:33:14 (7 years ago)
 unsolved
YAM2.8 sent msg body as base64 (#95)
by javierdlr - 02/10/12 19:12:48 (3 years ago)
Classic View Compact View Latest topic
1 2 3