YAM - Yet Another Mailer (#2) - Topic List

General Support

Discuss about installation and using YAM

  ID Subject Author Replies Last Reply New Replies
 solved
YAM email and POP authentication (#123)
by Gerald Mathias - Sep 5, 2015, 2:26:26 AM (2 years ago)
 unsolved
Error 80000008 (#30)
by joeled - Mar 20, 2008, 8:30:12 PM (10 years ago)
 unsolved
YAM2.8 sent msg body as base64 (#95)
by Javier de las Rivas - Oct 2, 2012, 7:12:48 PM (5 years ago)
 unsolved
How do I create a new folder on disk? (#9)
by Damien Stewart - Jun 23, 2011, 9:22:09 AM (6 years ago)
 unsolved
YAM 2.8 doesn't use signatures! (#99)
by Damien Stewart - Jan 13, 2013, 3:50:02 PM (5 years ago)
 unsolved
I can't figure out how to add a remote filter! :-? (#103)
by Damien Stewart - Mar 3, 2013, 3:47:41 PM (5 years ago)
 solved
UTF-8 charset translation's never been so easy! (#65)
by hexaae - Dec 23, 2004, 4:25:27 PM (13 years ago)
 solved
YAM becoming slower…. (#76)
by diegocr - Dec 29, 2006, 10:09:43 AM (11 years ago)
 unsolved
Exporitng Yam 2.4 to outlook. (#74)
by davidmanvell - Jun 5, 2011, 8:22:16 PM (6 years ago)
 unsolved
Problems with Mail-Followup and Mail-Reply-To: (#104)
by Andy Broad - Apr 30, 2013, 7:16:18 PM (5 years ago)
 solved
Word matching to fight SPAM… (#80)
by Robert Sumner - Feb 22, 2007, 6:19:20 AM (11 years ago)
 solved
yam/AmigaForever (#61)
by alanwall - Dec 25, 2004, 10:33:35 PM (13 years ago)
 unsolved
Problems with YAM after crashing.. (#31)
by afxgroup - Sep 26, 2007, 6:18:17 PM (10 years ago)
 unsolved
YAM & PGP 5 (#16)
by abalabanb - Sep 4, 2009, 9:59:42 AM (8 years ago)
 unsolved
Content-Transfer-Encoding header (#19)
by abalabanb - Mar 5, 2009, 9:26:19 AM (9 years ago)
 solved
SMTP AUTH (#48)
by Tim - Jan 10, 2005, 2:02:12 AM (13 years ago)
 unsolved
How to display embedded pictures from HTML mails? (#13)
by Markus Lunk - Feb 18, 2010, 11:08:07 PM (8 years ago)
 unsolved
wrong AppIcon text on Ambient (#47)
by Markus Lunk - Jan 19, 2006, 11:17:03 AM (12 years ago)
 solved
wordwrap on typing/before sending? (#64)
by Markus Lunk - Dec 26, 2004, 1:08:19 PM (13 years ago)
 unsolved
Mail deletion on server and selection from mass mail amount not working (#128)
by RrTe - Oct 21, 2017, 5:47:38 PM (4 weeks ago)
 unsolved
Subject and date not shown in transfer window (#8)
by Reth - Jun 25, 2011, 10:49:38 PM (6 years ago)
 unsolved
Following URLs (#57)
by OldAmigan - Feb 18, 2005, 4:01:13 PM (13 years ago)
 unsolved
the spam filter - howto (#6)
by Michael Merkel - Feb 10, 2007, 9:44:02 PM (11 years ago)
 solved
Message viewing… (#46)
by Martin - Feb 10, 2006, 2:36:51 PM (12 years ago)
 unsolved
Unknown default app (#127)
by Marisa Giancarla - Jul 16, 2017, 12:28:45 PM (4 months ago)
 unsolved
YAM 2.5 and TheBar.mcc 26.1 (#33)
by Krischan76 - Mar 8, 2008, 3:00:39 PM (10 years ago)
 unsolved
Moving over settings to new install (#7)
by Joseph Duchâtelet - Jan 15, 2012, 11:26:43 AM (6 years ago)
 solved
Moving messages after a find, scripts (#10)
by Joseph Duchâtelet - Jun 14, 2010, 7:55:29 AM (7 years ago)
 unsolved
Installing 2.6 problem (#12)
by Joseph Duchâtelet - Feb 24, 2010, 4:36:06 PM (8 years ago)
 solved
YAM2.6p1 (#75)
by Joseph Duchâtelet - Sep 27, 2010, 10:11:19 AM (7 years ago)
Classic View Compact View Latest topic
1 2 3