YAM - Yet Another Mailer (#2) - Topic List

General Support

Discuss about installation and using YAM

  ID Subject Author Replies Last Reply New Replies
 solved
Nightly build (2.9dev) and folders (#107)
by AmigaPhil - 08/28/13 21:34:40 (19 months ago)
 unsolved
Problems with Mail-Followup and Mail-Reply-To: (#104)
by broadblues - 04/30/13 19:16:18 (2 years ago)
 unsolved
I can't figure out how to add a remote filter! :-? (#103)
by hypex - 03/03/13 15:47:41 (2 years ago)
 unsolved
YAM2.8 - how to set the email from header (#102)
by DrB - 02/25/13 00:13:26 (2 years ago)
 unsolved
YAM 2.8 doesn't use signatures! (#99)
by hypex - 01/13/13 15:50:02 (2 years ago)
 unsolved
YAM2.8 sent msg body as base64 (#95)
by javierdlr - 10/02/12 19:12:48 (2 years ago)
 unsolved
Moving over settings to new install (#7)
by JosDuchIt - 01/15/12 11:26:43 (3 years ago)
 unsolved
Subject and date not shown in transfer window (#8)
by Reth - 06/25/11 22:49:38 (4 years ago)
 unsolved
How do I create a new folder on disk? (#9)
by hypex - 06/23/11 09:22:09 (4 years ago)
 unsolved
Exporitng Yam 2.4 to outlook. (#74)
by davidmanvell - 06/05/11 20:22:16 (4 years ago)
 solved
YAM2.6p1 (#75)
by JosDuchIt - 09/27/10 10:11:19 (5 years ago)
 solved
Moving messages after a find, scripts (#10)
by JosDuchIt - 06/14/10 07:55:29 (5 years ago)
 solved
Adding filters (#11)
by koan - 02/28/10 22:24:13 (5 years ago)
 unsolved
Installing 2.6 problem (#12)
by JosDuchIt - 02/24/10 16:36:06 (5 years ago)
 unsolved
How to display embedded pictures from HTML mails? (#13)
by Sprocki - 02/18/10 23:08:07 (5 years ago)
 solved
YAM becoming slower.… (#76)
by diegocr - 12/29/06 10:09:43 (8 years ago)
 solved
Greek unicode in YAM (#14)
by vulture - 01/18/10 12:15:16 (5 years ago)
 solved
Change return-path? (#15)
by weiseb - 11/05/09 12:56:03 (5 years ago)
 unsolved
YAM & PGP 5 (#16)
by abalabanb - 09/04/09 09:59:42 (6 years ago)
 unsolved
pine mbox importing (#17)
by my_pc_is_amiga - 07/28/09 08:12:50 (6 years ago)
 unsolved
Content-Transfer-Encoding header (#19)
by abalabanb - 03/05/09 09:26:19 (6 years ago)
 solved
I screwed up my installation (#20)
by tonyw - 04/10/09 12:07:38 (6 years ago)
 unsolved
unable to send message (#21)
by nineoc - 02/02/09 03:50:38 (6 years ago)
 unsolved
TextEditor problems ? (#77)
by samo79 - 12/07/08 15:07:19 (6 years ago)
 unsolved
YAM 2.5 Installation on MorphOS 2.1 (#88)
by sol-invictus - 09/15/08 21:33:14 (7 years ago)
 solved
MCC TheBar 21.5 on YAM ? (#22)
by samo79 - 05/17/08 19:37:43 (7 years ago)
 solved
The Bar (#23)
by ricossa - 04/11/08 05:09:30 (7 years ago)
 solved
Missing icon for attachments (#25)
by koan - 05/09/08 12:36:59 (7 years ago)
 unsolved
Multiple languages (#26)
by koan - 05/06/08 04:14:37 (7 years ago)
 solved
Word wrapping (#27)
by koan - 04/25/08 02:59:10 (7 years ago)
Classic View Compact View Latest topic
1 2 3