YAM - Yet Another Mailer (#2) - Topic List

General Support

Discuss about installation and using YAM

  ID Subject Author Replies Last Reply New Replies
 unsolved
Unknown default app (#127)
by Marisa Giancarla - Jul 16, 2017, 12:28:45 PM (5 weeks ago)
 unsolved
No email with YAM (#126)
by Gerald Mathias - Apr 9, 2017, 4:48:00 AM (4 months ago)
 unsolved
Weird behaviour with attachments - a bug ? (#125)
by ElenaXX - Feb 14, 2017, 8:52:52 PM (6 months ago)
 solved
YAM email and POP authentication (#123)
by Gerald Mathias - Sep 5, 2015, 2:26:26 AM (2 years ago)
 unsolved
YAM2.10 download on YAM launch (#122)
by Joseph Duchâtelet - Aug 30, 2015, 2:58:32 PM (2 years ago)
 unsolved
Connectiong to gmail (#121)
by Joseph Duchâtelet - Aug 16, 2015, 10:34:58 AM (2 years ago)
 unsolved
Hidden Configuration (#118)
by Stellan Pistoor - Jun 23, 2014, 5:44:12 PM (3 years ago)
 unsolved
Hidden Configuration (#117)
by Stellan Pistoor - Jun 23, 2014, 5:42:30 PM (3 years ago)
 solved
Nightly build (2.9dev) and folders (#107)
by Philippe Duchenne - Aug 28, 2013, 9:34:40 PM (4 years ago)
 unsolved
Problems with Mail-Followup and Mail-Reply-To: (#104)
by Andy Broad - Apr 30, 2013, 7:16:18 PM (4 years ago)
 unsolved
I can't figure out how to add a remote filter! :-? (#103)
by Damien Stewart - Mar 3, 2013, 3:47:41 PM (4 years ago)
 unsolved
YAM2.8 - how to set the email from header (#102)
by Andreas Schwarz - Feb 25, 2013, 12:13:26 AM (4 years ago)
 unsolved
YAM 2.8 doesn't use signatures! (#99)
by Damien Stewart - Jan 13, 2013, 3:50:02 PM (5 years ago)
 unsolved
YAM2.8 sent msg body as base64 (#95)
by Javier de las Rivas - Oct 2, 2012, 7:12:48 PM (5 years ago)
 unsolved
Moving over settings to new install (#7)
by Joseph Duchâtelet - Jan 15, 2012, 11:26:43 AM (6 years ago)
 unsolved
Subject and date not shown in transfer window (#8)
by Reth - Jun 25, 2011, 10:49:38 PM (6 years ago)
 unsolved
How do I create a new folder on disk? (#9)
by Damien Stewart - Jun 23, 2011, 9:22:09 AM (6 years ago)
 unsolved
Exporitng Yam 2.4 to outlook. (#74)
by davidmanvell - Jun 5, 2011, 8:22:16 PM (6 years ago)
 solved
YAM2.6p1 (#75)
by Joseph Duchâtelet - Sep 27, 2010, 10:11:19 AM (7 years ago)
 solved
Moving messages after a find, scripts (#10)
by Joseph Duchâtelet - Jun 14, 2010, 7:55:29 AM (7 years ago)
 solved
Adding filters (#11)
by koan - Feb 28, 2010, 10:24:13 PM (7 years ago)
 unsolved
Installing 2.6 problem (#12)
by Joseph Duchâtelet - Feb 24, 2010, 4:36:06 PM (7 years ago)
 unsolved
How to display embedded pictures from HTML mails? (#13)
by Markus Lunk - Feb 18, 2010, 11:08:07 PM (8 years ago)
 solved
Greek unicode in YAM (#14)
by vulture - Jan 18, 2010, 12:15:16 PM (8 years ago)
 solved
Change return-path? (#15)
by Sebastian Weimer - Nov 5, 2009, 12:56:03 PM (8 years ago)
 unsolved
YAM & PGP 5 (#16)
by abalabanb - Sep 4, 2009, 9:59:42 AM (8 years ago)
 unsolved
pine mbox importing (#17)
by my_pc_is_amiga - Jul 28, 2009, 8:12:50 AM (8 years ago)
 solved
I screwed up my installation (#20)
by tonyw - Apr 10, 2009, 12:07:38 PM (8 years ago)
 unsolved
Content-Transfer-Encoding header (#19)
by abalabanb - Mar 5, 2009, 9:26:19 AM (8 years ago)
 unsolved
unable to send message (#21)
by nineoc - Feb 2, 2009, 3:50:38 AM (9 years ago)
Classic View Compact View Latest topic
1 2 3