[YAM - Yet Another Mailer] Topic #89 - Yam Nightly build quits immediatly http://yam.ch/discussion/topic/89 <p> Yam Nightly build quits immediatly </p> en-us YAM - Yet Another Mailer http://yam.ch/chrome/site/yam.gif http://yam.ch/discussion/topic/89 Trac 1.0.2 - DiscussionPlugin navgir Tue, 27 Mar 2007 13:39:17 GMT Topic #89 - Yam Nightly build quits immediatly http://yam.ch/discussion/topic/89#topic http://yam.ch/discussion/topic/89#topic <p> I just installed Yam nightly Os4 version from <a href="http://yam.ch/downloads">http://yam.ch/downloads</a> and all the needed mui updates, i have latest codesets library. When I start yam I get the usual message about being a developer version, I click ok and the yam startup screen quickly flashes on and off the screen, and I'm left staring at the workbench. any Ideas? </p> Topic damato Thu, 29 Mar 2007 15:22:26 GMT Reply #350 to topic #89 - Yam Nightly build quits immediatly http://yam.ch/discussion/message/350#message350 http://yam.ch/discussion/message/350#message350 <blockquote class="citation"> <p> well rebooted same error. removed mpeg data types and rebooted Yam runs. That Icon loaded in multiview with the mpeg data type so something still needs to be looked at in YAM. </p> </blockquote> <p> We have already investigated the issue and it seems it was a bug in the <acronym title="Moving Picture Experts Group">MPEG</acronym>A datatype descriptor which shouldn't recognize YAM's images as an mpeg audio stream. However, the author of the datatype seems to have already fixed the issue. Please grab the latest version from: </p> <p> <a class="ext-link" href="http://www.os4depot.net/?function=showfile&amp;file=datatype/sound/mpegadt.lha"><span class="icon">​</span>http://www.os4depot.net/?function=showfile&amp;file=datatype/sound/mpegadt.lha</a> </p> <p> That version comes with a new descriptor that shouldn't make any problems with YAM's <acronym title="Portable Network Graphic">PNG</acronym> images. </p> Message navgir Wed, 28 Mar 2007 12:23:38 GMT Reply #349 to topic #89 - Yam Nightly build quits immediatly http://yam.ch/discussion/message/349#message349 http://yam.ch/discussion/message/349#message349 <p> well rebooted same error. removed mpeg data types and rebooted Yam runs. That Icon loaded in multiview with the mpeg data type so something still needs to be looked at in YAM. </p> <p> navgir </p> Message navgir Wed, 28 Mar 2007 12:12:13 GMT Reply #348 to topic #89 - Yam Nightly build quits immediatly http://yam.ch/discussion/message/348#message348 http://yam.ch/discussion/message/348#message348 <p> I just downloiaded a new version this morning before reading your message. THe new version gives me an error message. "An error occurred while trying to load the image data of 'WORKBENCH:Internet/YAM/Icons/folder_unfold' via datatypes.library. </p> <p> Please make sure that you have your datatypes system correctly setup (e.g. that the image properly displays in Multiview)." </p> <p> All the Icons load properly in multiview. I'm going to try a restart of system and see if that helps - I'll get back to you. navgir </p> Message damato Wed, 28 Mar 2007 07:42:50 GMT Reply #347 to topic #89 - Yam Nightly build quits immediatly http://yam.ch/discussion/message/347#message347 http://yam.ch/discussion/message/347#message347 <blockquote class="citation"> <p> I just installed Yam nightly Os4 version from <a href="http://yam.ch/downloads">http://yam.ch/downloads</a> and all the needed mui updates, i have latest codesets library. When I start yam I get the usual message about being a developer version, I click ok and the yam startup screen quickly flashes on and off the screen, and I'm left staring at the workbench. any Ideas? </p> </blockquote> <p> Which exact version did you use when that happens? Have you tried the very latest nightly build version available at <a class="ext-link" href="http://nightly.yam.ch/"><span class="icon">​</span>http://nightly.yam.ch/</a> ? </p> Message