YAM - Yet Another Mailer (#2) - YAM 2.5 display function not working. (#35) - Message List

YAM 2.5 display function not working.
 solved

When I click on an attachment icon or use the 'Display' function, instead of displaying the item a 'Select File To Open' requester comes up. Before submitting a bug report I want to check to see if this problem is already known or if I have misconfigured something.

  • Message #164

    When I click on an attachment icon or use the 'Display' function, instead of displaying the item a 'Select File To Open' requester comes up.

    This requester is not opened by YAM itself.

    What kind of attachment is that? Do you have a MIME type configured for this type? Did you try to run SnoopDOS/Snoopy to see which program opens this requester? If you have a MIME type configured then check the command line of this MIME type. It must contain a "%s" to let YAM insert the correct filename.

    • Message #165

      Thanks! After updating the MIME config it works. I installed v2.5 over v2.4p1 and assumed the previous configuration was maintained (it worked under v2.4p1). In addition, Multiview (without the '%s') was the default viewer in the MIME config page. So I assumed Display requests would be handled by Multiview (raw, plain text, gif, jpg, etc.) Is the Multiview default line supposed to include the '%s' argument after it? Apparently it was the Multiview file requester that was opening.

      • Message #166

        Omitting the '%s' of course will start MultiView without any filename and hence will of course make it ask for a file.

        You can get list of possible placeholders, like '%s' for the filename, if you click on the down-arrow-popup-gadget right of the command string gadget.

        Placeholders are also possible for some ARexx scripts.

Attachments

No attachments created.