YAM - Yet Another Mailer (#2) - Bad RCPT command response (#50) - Message List

Bad RCPT command response
 solved

Help! All of a sudden I can't send emails from neither YAM, nor AEmail. I can recieve email and surf the internet with no problem, and I can strangely enough even send emails from Voyager's internal email program, but not from YAM or AEmail. It has been that way since Sunday, and I don't remember changing anytging on my computer during the weekend. It has otherwise been working fine for years. My provider says the server works fine, so it can't be their fault. :?

When activating the debug option in YAM and attempting to send an email to myself, I got this (I have munged the addresses for spam protection)...

SERVER[0030]: 220 pfepb.post.tele.dk ESMTP
CLIENT[0019]: HELO post.tele.dk
SERVER[0024]: 250 pfepb.post.tele.dk
CLIENT[0036]: MAIL FROM:<xxxxx.xxx@post.tele.dk>
SERVER[0008]: 250 Ok
CLIENT[0027]: RCPT TO:<xxxxx.xxx@post.tele.dk>
SERVER[0058]: 550 <post.tele.dk>: Helo command rejected: Access denied
CLIENT[0006]: RSET
SERVER[0008]: 250 Ok
Bad RCPT command response:
550 <post.tele.dk>: Helo command rejected: Access denied
The mail server couldn't execute the command and replied with the error message.

Does anyone have the tiniest clue what could cause this problem?

Tree View Flat View (newer first) Flat View (older first)
  • Message #244

    I have solved my problem. :) My provider finally admitted it was their fault, and came up with a solution. :?

  • Message #245

    What did your provider do? I can download all day, but I can't send mail and I get that same bad RCPT command response:

    The mail server couldn't execute the command and replied with the error message.

    So what's the solution :?:

  • Message #246

    I never understood exactly what caused the problem, but my provider gave me an alternative smtp server address which, in contradiction to the old, needs smtp authorization.

Tree View Flat View (newer first) Flat View (older first)

Attachments

No attachments created.