close
Comments you submit will be routed for moderation. If you have an account, please log in first.
Modify

Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

#244 closed bug (fixed)

Config -> TCP/IP -> POP3 automatic Port setting failure

Reported by: anonymous Owned by:
Priority: undecided Milestone: YAM 2.7
Component: configuration Version: nightly build
Severity: minor Keywords:
Cc: OS Platform:
Blocked By: Blocking:
Release Notes:

Description

Summary

Config -> TCP/IP -> POP3 automatic Port setting failure
switch away from SSL and you get port 995

Steps to reproduce

  1. goto Config -> TCP/IP -> POP3
  2. use secure connection: click on "no" you get port 110
  3. now click on "TLS" you get port 110
  4. click on "SSL" you get port 110
  5. click again on "no" or "TLS" you get port 995

Expected results

if you click on SSL you have to set port 995 (default for ssl connection)
if you click on TLS you have to set port 110 (default for tls connection)
if you click on no you have to set port 110 (default for non secure connection)

Actual results

see "Steps to reproduce"

Attachments (0)

Change History (2)

comment:1 Changed 4 years ago by tboeckel

  • Milestone set to YAM 2.7
  • Status changed from new to accepted

comment:2 Changed 4 years ago by tboeckel

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from accepted to closed

(In [5584]) * YAM_CO.c: changing the security flags of a POP3 server used the former

settings to generate the new port number which resulted in a wrong port
number most of the time. This closes #244.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The ticket will remain with no owner.
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.

This list contains all users that will be notified about changes made to this ticket.

These roles will be notified: Reporter, Owner, Subscriber

Nobody is currently notified about changes to this ticket.